ONS BEDRIJF

OVER ONS

De oorsprong van ons bedrijf situeert zich in 1934, onder het wakend oog van Charles Rolus. Elke zoon van grootvader Charles’ zijn gezin maakte deel uit van het bedrijf.

In 1963 wordt de verf en de kwast overgenomen door de tweede oudste in rij van het gezin, Robert Rolus. Deze verlegt de grenzen in deze tijd iets verder en start ook met binnenhuis afwerkingen zoals behang, vloerbekleding en dergelijke.

Eind van de jaren zestig maakt de oudste zoon Karel Rolus zijn intrede in het bedrijf en half de jaren zeventig voegt de jongste zoon Patrick Rolus zich toe aan het team. Karel en Patrick hebben zich ondertussen vakbekwaam en academisch laten opleiden.

In 1990 besluiten Karel en Patrick om het roer van vader Robert over te nemen, mede omwille van het feit dat vader reeds enkele jaren kampt met gezondheidsproblemen.

Sinds kort is Karel nog enkel actief op de werkvloer en begint zich stilaan te verlekkeren op een welverdiende rust, samen met zijn gezin. Op de werkvloer beaamt de “jeugd” dat ze van “nonkel Karel” nog veel kunnen leren. De algemene leiding ligt nu in handen van Patrick.

Ondertussen is de jongste zoon van Patrick, Sam Rolus, ook begonnen zich in de decoratiewereld te ontpoppen.

Om de klant nog meer service te kunnen bieden, is in 1998 een toonzaal geopend. Hier staan geschenken, kleinmeubelen, glasdecoratie en zoveel meer, in de meest recente uitvoeringen uitgestald en heeft u de mogelijkheid om deze aan te kopen. Ook is het mogelijk om behang, speciale verftechnieken, vloerbedekking, moluren en dergelijke meer te bekijken.

MISSIE

Kwaliteit en een hoogstaande afwerking, zijn onze prioriteiten om een prachtig eindresultaat af te leveren. Thuiskomen in een aangename, gezellige en warme omgeving, dat is wat iedereen wil en daar doen we het voor !

Wij hopen ons nuttig te maken met de informatie die we hier brengen. Indien u vragen heeft kan u steeds bij ons terecht op onderstaande coördinaten of op de contact pagina.

Patrick Rolus